ACUM SI IN BRASOV curs : Tehnician nutritionist autorizat

CENTRUL DE PREGATIRE SI EDUCATIE IN SANATATE BULUS - in parteneriat cu ,,Centrul Medical Homeopat ASC Clinic”Brasov anunta inceperea inscrierilor pentru cursurile de nutritie autorizate de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

<b>ACUM SI IN BRASOV curs :  Tehnician nutritionist autorizat</b>

Pentru sanatatea ta HUROM Slow Juicer

Hurom este inventatorul SLOW SQUEEZING SYSTEM, acesta fiind un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului ca și în cazul storcătoarelor centrifugale. Se reușește astfel, o stoarcere naturală, se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.

Pentru sanatatea ta HUROM Slow Juicer

NOU - Pentru Viitori Parinti

Curs Lamaze
-Descriere:Informatii despre: ultimul trimestru de sarcina, travaliu, nastere, alaptare, nou-nascut
-Se elibereaza adeverinta de Puericultura, sub egida Asociatiei Lamaze Romania
-ATENTIE-Taticii sunt invitati sa participe la acest curs. La final, ei vor primi un certificat, care le va oferi accesul la 10 zile de concediu paternal.

<b>NOU - Pentru Viitori Parinti</b>

“Sa ne iubim copiii cu intelepciune”

O farama de parinte cu copil alergic
Cum reusesti sa te împaci cu gândul ca ai un copil cu restrictii alimentare? Cred ca depinde de parinte, de cat de alergic e copilul, de cat de bine stie sa gestioneze meniul zilnic, petrecerile sau tusea constanta si rinita continua. Afla mai multe de la omama dedicata pe Blogul,, Viata cu alergii alimentare,,
Grup de consiliere psihologica si parenting pentru (viitori) parinti
“Sa ne iubim copiii cu intelepciune”
Ca mama, am cautat sa construiesc in copilul meu bazele echilibrului psihic, curajului, increderii in sine, fericirii., toate acele lucruri solide si de sine statatoare care il vor insoti si-i vor influenta viata. Un copil care se simte iubit si in siguranta, iar relatiile in jurul lui vor fi armonioase, va avea o imunitate mai buna, va lua mai bine in greutate si va avea in viata o capacitate psihica mai buna de adaptare.

“Sa ne iubim copiii cu intelepciune”

Proiectului M.A.M.I

Asociatia Bucuria Vietii va invita la o serie evenimentele ce vor urma din cadrul proiectului M.A.M.I (Maternitatea Ajuta Mama sa Infloreasca).

Proiectului M.A.M.I

NUTRITIE ENZIMATICA

Workschopul te ajută să înțelegi ce înseamnă hrana sănătoasă și care sunt principiile de bază ale unei alimentații sănătoase. Dar dacă nu știm că natura substanțelor pot fi contrare una alteia și le consumăm împreună fară să ținem cont de acest lucru, organele vitale își vor pierde armonia și în curând vor apărea consecințe dezastruoase.

 NUTRITIE ENZIMATICA

Cea mai mica bucatarie

Ferrari-ul bucătarilor
E vorba de Thermomix, un procesor de alimente foarte inteligent, cunoscut drept cea mai mică bucătărie mobilă din lume. Experții culinari îi mai spun și „Ferrari-ul bucătarilor”.
Cu 12 funcții indispensabile pentru gătit: mixer, maşină de tocat, moară, steamer, malaxor, cântar, timer, maşină de gătit, shaker, zdrobitor de gheaţă, blender și râşniţă. Toate într-un singur aparat!
Nu-i de mirare că și-a câștigat titlul de Bucătăria cea mai mică, mai deșteaptă din lume!
Fiind dotat cu un motor fără angrenaj, cu o durată de viață nedeterminată, cuțit de oțel Solingen și un bol de oțel inoxidabil , Thermomix aduce o nouă dimensiune preparării hranei și gătitului.

Cea mai mica bucatarie

Program turistic de educare nutritionala!

NOI, echipa administrativa a Pensiunii Gil si cea de specialisti ai Centrului medical Homeopat ASC Clinic din Brasov credem ca programul propus trebuie sa fie cel mai potrivit pentru tine.

Ce oferim: pachete de 4, 7 sau 14 zile/persoana sau cuplu, care includ:

• cazare functie de pachetul ales;
• 5 mese pe zi sub forma de hrana lichida, supe calde si salate;
• apa alcalina cu PH 11;
• masaj pentru drenarea limfatica;
• exercitii de mecanica miscarii, postura si body-art;
• coaching nutritional;
• periaj

<b>Program turistic de educare nutritionala! </b>

Retete pentru trup si suflet

Va invit sa o cunoasteti pe Adnia
Buna! Ma bucur ca am primit vizita ta!
Aici vei gasi o parte din sufletul meu, pentru ca, inainte de toate, acest blog a fost creat din pura pasiune si interes pentru gatit, nutritie si alimentatie sanatoasa.

Retete pentru trup si suflet

Produse homeopate

Homeopatia este O METODA TERAPEUTICA ce actioneaza in sensul stimularii propriilor mecanisme de aparare si reglaj ale organismului . Astfel , putem afirma ca Homeopatia “ trezeste “ si stimuleaza capacitatile proprii de aparare si reactie ale organismului , mecanisme inhibate de catre agresiunea – boala .

Produse homeopate

Antioxidanti

PHARMANEX
Cu o echipă de peste 100 de oameni de ştiinţă angajaţi, Pharmanex foloseşte o abordare farmaceutică care stabileşte standardele din industria suplimentelor alimentare.

Antioxidanti

ACUM SI IN BRASOV curs : Tehnician nutritionist autorizat

Curs autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii Tehnician nutritionist autorizat

,,CENTRUL DE PREGATIRE SI EDUCATIE IN SANATATE BULUS - in parteneriat cu ,,Centrul Medical Homeopat ASC Clinic”Brasov anunta inceperea inscrierilor pentru cursurile de nutritie autorizate de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Grupul avizat
Cursul de tehnician nutritionist se adreseaza tuturor persoanelor, din toate categoriile de varsta, care vor sa initieze o schimbare majora in viata si starea lor de sanatate si care vor sa aibe in plus confirmarea legala ca au dobandit acele cunostinte. Cursantii vor primi la sfarsitul cursului, in urma unei evaluari un certificat de calificare.
Cerinte pentru inscriere:
Studii minime: liceu
Durata: 6 luni.

Cursurile vor fi tinute de catre tehnicieni nutritonisti si medici recunoscuti, cursul implică transmitere de informații intr-o manieră puternic interactivă.
Veti gasi informatii precise si complete privind:
• Istoric
• Principii alimentare
• Grupele de alimente
o Compozitia alimentelor
• Alimentatie personalizata:
o Alimentatia copilului
o Alimentatia sportivului
o Alimentatia femeii gravide
o Alimentatia batranului
• Stiinta combinarii alimentelor Trofologia
• Potentarea energiei de care avem nevoie zilnic
TEMATICA:
Capitolul 1:
1. sucuri si salate;
2. dieta ph;
3. apa: prieten sau dusman?;
4. regenerarea organismului (reintinerirea);
5. longevitatea (prelungirea vietii);
6. nutritia cu enzime;
7. vitamine, minerale, antioxidanti;
8. enzimele si colonul;
9. produsele stupului.
Capitolul 2:
1. dietoterapia;
2. enzimoterapia;
3. sucoterapia;
4. apiterapia;
5. hidrocolonterapia.
Capitolul 3:
1. dieta la sportivi;
2. dieta la copii;
3. dieta la batrani;
4. dieta la bolnavi.
Capitolul 4:
LECTII PRACTICE: sucuri, salate, nectaruri.

Argument
Notiunea de dieta echilibrata recomandata de medicina occidentala este simpla ” cate putin din toate la fiecare masa”.Intelegem din aceasta recomandare ca la o masa mancarea terbuie sa fie un amestec, in cantitati mici , de carne,lactate, amidon, grasimi,zahar, legume, fructe etc.pentru a asigura corpului toate nutrientele necesare.
Cantitatea de mancare redusa este perfect apreciata , caci noi oamenii in general mancam mai mult decat consumam , din punct de vedere energetic , dar combinatia de “din toate ” este ca si cum am turna in rezervorul unei masini o combinatie de benzina, ulei, alcool, si zahar.Alimentatia este cel mai intim, vulnerabil si complex proces de regenerare a intregii structurii fizice cat si cele energetice. Acelasi aliment, chiar daca vital pentru organism, intr-o proportie exagerata sau insuficienta ii poate fi nefast. Astfel, cunoasterea si aplicarea principiilor corecte de alimentatie (gastrotehnie) constituie o terapie folosita si ca preventie a imbatranirii si a imbolnavirii.

Inscriere
Pentru a va asigura locul la curs, este bine sa va inscrieti din timp.

Examinarea
La finalul cursului, veti sustine un test, atat teoretic cat si practic, in fata unei comisii desemnate de Minister. Certificatele de calificare vor fi eliberate de Minister si vor putea fi ridicate in maxim 30 de zile de la data examenului.

Acte necesare
• Certificat de nastere (copie),
• Diploma de studii (copie),
• Carte de identitate (copie),
• Certificat de casatorie pentru femei (copie),
• Adeverinta medicala (original) care sa specifice ca sunteti apt pentru a urma cursul.
Se elibereaza Certificat de absolvire – Ministerul Muncii. Acesta este valabil in 63 de tari inclusiv Uniunea Europeana.

Detalii înscriere:

ASC CLINIC BRASOV
CENTRUL MEDICAL HOMEOPAT
Tel: 0268 32 55 00
Mobil:0740 191 089
e-mail - ascclinic@gmail.com


Oferte speciale

« inapoi